Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in. We komen dan zo snel mogelijk met een antwoord bij je terug.

Slim Op De A27

Wie initieert dit Spitsmijden project?

De opdracht voor dit Spitsmijden project is gegeven door Rijkswaterstaat West-Nederland Noord in nauwe samenwerking met de provincie Flevoland en Rijkswaterstaat Midden Nederland. Het project is onderdeel van het programma Beter Benutten Metropoolregio Amsterdam.

Wanneer en waar moet ik mijden?

Op de A27 van de Stichtse Brug tot aan Utrecht-Noord vragen we je om de ochtendspits te mijden. Op de A27 van Knooppunt Eemnes tot aan de Stichtse Brug vragen we je om de avondspits te mijden. We vragen je ook het omliggende wegennet te mijden. Voor het precieze gebied waarin je niet gezien mag worden, verwijzen we je naar www.slim-op-de-A27.nl/spelregels.

Hoeveel kan ik verdienen?

Dat hangt af van hoevaak je tijdens de nulmeting bent geregistreerd. Op basis daarvan krijg je een zogenaamd referentieniveau toegekend. Per ochtendspitsmijding krijg je €3,- totdat je jouw volledige referentieniveau hebt gemeden. Indien